Време за приготвяне: 10 мин

Брой порции: 2

Необходими продукти:

1/4 Айсберг;

Една шепа рукула;

1 киви;

1/2 краставица;

1/2 портокал + парченца за декорация;

125 гр. сирене моцарела;

запечено на тиквено семе;

сурово слънчогледово семе;

Зехтин;

Черен пипер;

Начин на приготвяне: В купа овкусяваме зелените салати и нарязаната на малки кубчета краставица с дресинг, направен от портокала и зехтина. Слагаме накъсаната моцарела и пак разбъркваме. Сервираме в чиния и аранжираме със слайсове киви. Посипваме с парченца портокал и ядките.

Акомпанира си чудесно с чаша добре охладен совиньон блан.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *